Rick Carlsson
Aften menu fra kl. 17.30
3 retter sæson menu
Forret:
Pandestegt Sandart, brunoise af agurk og pære, syrlig fennikel coulis, små sprøde puf lavet på pære, luftig blanquette sauce, knas på ost og dild
Hovedret:
Bagt lyssej, grønne druer, friske æbler, og ristede valnødder slynget i honning og sennep, hvide og grønne asparges, trøffel og svampe creme, stikkelsbær coulis
Og en cremet svampesauce
Byt Lyssej ud med Ribeye steak
250g +115,-
Tilkøb:
Pommes frites m.ramsløg +45,-
Madricks kartoffelmos +45,-
Dessert:
En vaskeægte lyserød drøm
Hindbær sorbet, hindbær coulis, små hindbær og lakrids kys, dækket af en lyserød sky, toppet med hindbær og rålakrids, a part hindbær og Cointreau shot til at smelte skyen.
3 retter 525,-
3 matchende glas 295,-
————————————————————
3 retter klassiker menu
Forret:
Koldrøget Færøsk laks m. rygeostcreme, citron coulis, urtesalat og mormorsauce skilt med persilleolie
Hovedret:
Confiteret Fransk andelår, m. grov kartoffelmos friske krydderurter ”rigeligt smør” og syltede agurker
Dessert:
Ægte Gâteau marcel “chokoladekage” m. Appelsincouli
3 retter 545,-
3 matchende glas 315,-
————————————————————
A La Carte:
Forret:
Pandestegt Sandart, brunoise af agurk og pære, syrlig fennikel coulis, små sprøde puf lavet på pære, luftig blanquette sauce, knas på ost og dild
//165,-
Forret:
Koldrøget Færøsk laks m. rygeostcreme, citron coulis, urtesalat og mormorsauce skilt med persilleolie
//175,-
Hovedret:
Bagt lyssej, grønne druer, friske æbler, og ristede valnødder slynget i honning og sennep, hvide og grønne asparges, trøffel og svampe creme, stikkelsbær coulis
Og en cremet svampesauce
//285,-
Byt Lyssej ud med Ribeye steak
250g +115,-
Tilkøb:
Pommes frites m.ramsløg +45,-
Madricks kartoffelmos +45,
Hovedret:
Confiteret Fransk andelår, m. grov kartoffelmos friske krydderurter ”rigeligt smør” og syltede agurker
//295,-
Dessert:
En vaskeægte lyserød drøm
Hindbær sorbet, hindbær coulis, små hindbær og lakrids kys, dækket af en lyserød sky, toppet med hindbær og rålakrids, a part hindbær og Cointreau shot til at smelte skyen.
//125,-
Dessert:
Ægte Gâteau marcel “chokoladekage” m. Appelsincouli
//115,-
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Det afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.
12.00 -15.00
Vælg din Dagens tallerken.
Kryds af ved bordet
Vi giver dig muligheden for selv at vælge, vi anbefaler 3-5 retter.
Alt er hjemmelavet
1 Ting du selv vælger 85,-
3 Ting du selv vælger 225,-
Lad køkkenet bestemme – 5 ting – 275,-
• Salat og rejer
• Koldrøget Færøsk laks m. Rygeost
• Rørt Oksetatar m. Pommes allumettes
• Hønsesalat m . bacon og agurk
• Laksetatar m. Rødløg og jordskok
• Svampesuppe m. CF. Og kerner
• Fiskefilet m. Remoulade
• Christiansø Pigens sild m. Æggesalat
• Sæson ret nr:
A la carté
• MadRick Stjerneskud 2.0 På vores foccacia brød
Sprød fiskefilet, håndpilede rejer, koldrøget færøsk laks,
sprød salat, dressing, syltet fennikel, citron og friske krydderurter
225,-
• Luksus rejemad, anrettet på vores foccacia brød
Håndpilede rejer, grøn salat, persille pesto, syltede fennikel og rødløg
Rygeostcreme, citronpure og lidt små overraskelser
215,-
• Rørt Oksetatar
Hakket Okse rørt m. Friske krydderurter, kapers, cornichons, cognac, æggeblommer og skalotteløg, pommes allumettes
225,-
• Ægte Gateau marcel
108,-
Bestilling kl. 12-15
afhentning kl. 12-17.30
Takeaway 1:
3 ting – Koldrøget laks, Salat og rejer og oksetatar
225,-
Takeaway 2:
3 ting – Fiskefilet, hønsesalat og laksetatar
225,-
3 ting du selv vælger 225,-
• Salat og rejer
• Koldrøget Færøsk laks m. Rygeost
• Rørt Oksetatar m. Pommes allumettes
• Hønsesalat m . bacon og agurk
• Laksetatar m. Rødløg og jordskok
• Fiskefilet m. Remoulade
• Christiansø Pigens sild m. Æggesalat
Grupper på 6 personer og over bedes vælge ud fra de forudbestemte menuer (takeaway 1-3) eller samme bestilling
Ved takeaway pålægges emballage gebyr på 15,- pr. kuvert