Rick Carlsson
Sæson Menu:
Snack:
(medfølger kun julemenu)
Rillette paneret og friteret
m. tomat dip og piment D`Espelette
Forret:
Smørbagt Kuller, luftig Jomfruhummer bisque, marineret fennikel, syrlig havtorn og granny smith, crumble på puffet riskorn, peanuts, solsikkekerner og appelsin
158,-
Hovedret:
Stegt Torsk, tyttebær coulis, glaseret pastinak, syltet rødkål, knust kyllingeskind
maskeret i jordskokker ”som var de brune kartofler” små chips på samsø kartofler. Et drys af sne og friske urter
en kraftig morkelglace.
278,-
Udskift Torsk med oksemørbad
Tilkøb 95,-
Dessert:
Kirsebær sorbet, knuste brændte mandler, jordbær coulis på hengemte jordbær fra Arne, små mini kys på solbær,
rigtig fløde (48%) toppet med et låg af gode råd.
108,-
Sæson menu
3 retter 525,-
3 matchende glas 325,-
MadRick Klassiker
Forret:
Koldrøget Færøsk laks m. rygeostcreme, citron coulis, urtesalat og mormorsauce skilt med persilleolie
158,-
Hovedret:
Confiteret Fransk andelår, m. grov kartoffelmos friske krydderurter ”rigeligt smør” og syltede agurker
288,-
Dessert:
Ægte Gâteau marcel “chokoladekage” m. Appelsincouli
108,-
Klasikker menu
3 retter 498,-
3 matchende glas 288,-
Hold på 8 personer og derover betragtes som selskab og bedes forudbestille. for at sikre kvaliteten og servicen forbliver høj.
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Det afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.
12.00 -15.00
Vælg din Dagens tallerken.
Kryds af ved bordet
Vi giver dig muligheden for selv at vælge, vi anbefaler 3-5 retter.
Alt er hjemmelavet
1 Ting du selv vælger 85,-
3 Ting du selv vælger 225,-
Lad køkkenet bestemme – 5 ting – 275,-
• Salat og rejer
• Koldrøget Færøsk laks m. Rygeost
• Rørt Oksetatar m. Pommes allumettes
• Hønsesalat m . bacon og agurk
• Laksetatar m. Rødløg og jordskok
• Jordskokkesuppe m. CF. Og kerner
• Fiskefilet m. Remoulade
• Christiansø Pigens sild m. Æggesalat
• Sæson ret nr:
A la carté
• MadRick Stjerneskud 2.0 På vores foccacia brød
Sprød fiskefilet, håndpilede rejer, koldrøget færøsk laks,
sprød salat, dressing, syltet fennikel, citron og friske krydderurter
225,-
• Luksus rejemad, anrettet på vores foccacia brød
Håndpilede rejer, grøn salat, persille pesto, syltede fennikel og rødløg
Rygeostcreme, citronpure og lidt små overraskelser
215,-
• Rørt Oksetatar
Hakket Okse rørt m. Friske krydderurter, kapers, cornichons, cognac, æggeblommer og skalotteløg, pommes allumettes
225,-
• Ægte Gateau marcel
108,-
Nytårsmenu: 31/12 2024
Snack 1:
Bagt svampetoast m. Kantareller og gammelknas
Med pikant dyppelse
Snack 2:
Sprødt ris drysset med tomat og kimchi creme
Forret:
Vildtfanget Sandart smørbagt, karl johan og portobello cremesuppe, selleri og trøffel som en smeltende maskering på fisken, crispy crumble på
knuste pistacie nødder, brioche og gryere
Syrlig hyldeblomst marinerede kinaradisser
Hovedret:
Rosa Oksemørbrad, honning og urte glaseret gulerødder
syrlig havtorn coulis, håndrevet macadamianødder vendt m. Bipollen, syltede små perleløg og gule beder, crispy chip og urtecreme, sprød havtorn til fin dekoration
lidt grønt til toppen
til sidst en intens og vanvittig pebersauce
Dessert:
Hindbær creme pairfait is, toppet med fantastisk hvid chokolademousse, i bunden saltet kiksecrumble , små sprøde chokolader og en frisk vaniljecreme.
Det hele dækkes af vores magiske sky toppet med
crispy hindbær og jordbær
A part vil der være en lille flaske med hengemte Jordbær og amaretto som vil få skyen til at smelte
Pris pr. Kuvert: 575,-
Menuen er kun til afhentning ud af huset d. 31/12.
Minimum 2 kuverter.
Begrænset antal kuverter
VINMENU TIL NYTÅRSMENUEN
Bobler:
2020 Grüner Veltliner Brut Nature, Grosse Reserve
Her har vi en lækker Schaumwein eller Sekt, som tysktalende vinlande kalder deres mousserende vine, og den er en dronnings nytårstale værdig. Flaskegæret Grüner Veltliner med 32 måneders flaske-lagring. Basisvinen er gæret på naturgær på ståltank. Og det er faktisk nødvendigt at nævne ståltanken, for vinen er så dyb og kompleks, at man skulle tro den havde været på egetræ.
Smuk gylden farve. Duft af fersken, tørret abrikos og friske blomster. Cremet og lækker i munden, den fornemmes på ingen måde knastør. God kompleksitet i smagen, lidt rugbrød. Frisk, velsmagende og fornøjeligt.
325,-
Hvidvin:
2020 Lupé-Cholet “LES CHARMES” MACON LUGNY BLANC-Bourgogne
Chardonnay druerne til denne vin, er hentet på marker beliggende i Mâconnais, i den sydlige del af Bourgogne, omkring landsbyen Lugny.
Her er jordbunden er basisk med margel og ler på kalksten.
Vinificeringen er traditionel i temperaturreguleret rustfri stål ved 20°C til 22°C.
Vinen modnes ligeledes i rustfri stålbeholdere i 8 til 12 måneder, på bærmen der bidrager med struktur til vinen.
Vinen fremstår med en lys gylden farve med grønne glimt. I duften byder den på frugtfriske noter af fersken, abrikos og hvide blomster. I smagen er vinen mellemfyldig, med en god mineralitet, fint afstemt syre- frugtbalance og god længden.
325,-
Rødvin:
2018 Howling Dog, Saparavi, Massena Vineyards
Produceret primært på druen Saparavi. Vinen lagrer 18 måneder på 2-3 år gamle træfade.
Syltede figner, mokka, røgede noter og hængt kød i næsen. Smagen byder på blomme og solbær, og det rå kød fortsætter. Det er som at stå i en slagtebutik og vælge pålæg imens kommunen asfalterer udenfor. Stor sødme, men også en tannin, der som vinens navn antyder, får hunde til at hyle. En vin til mad der skal suppleres med masser af kraft
410,-
Dessertvin:
Halvflaske: 2016 Monastero, Passito Bianco, Monte del Fra, 37,5 cl
Vinen består af 60% Garganega, 15% Sauvignon, 15% Chardonnay dyrket i Custoza. Druerne høstes i september, tørres i samme lokaler som druerne til Amarone, og presses først når de ligner store rosiner. Efter endt gæring lagres vinen 6 måneder på egetræsfad
Vinen besidder en flot dyb gylden farve. Den dufter af akacieblomster, nødder og lyse rosiner. Besidder stor cremet sødme, men også frisk syre. Lækker sødmefuld eftersmag, der pirrer med sødmefulde krydderier. En fantastisk vin
225,-
En af alle 4 flasker: 1200,-