NØRREGADE 55 ST., 7100 VEJLE ONSDAG TIL LØRDAG 12.00 -15.00 igen fra KL. 17.30 - 21.00 +45 50 90 71 00

Gastronomiske  finurligheder  i  midten  af  Vejle
Velkommen hos Madrick

Rick Carlsson

 

Aften


Aften: Fra kl. 17.30
Forret:
Pocheret Kulmule, grøn blomkål, saltet agurk,
syltede squash, syrlige æbler, sprød brioche,
saltet bacon drys og luftig hengemte ærter
(Nok det bedste jeg har smagt ”citat: Rick”)
155,-

Hovedret:
Smørstegt Lyssej, cremet kantarel og skalotteløg,
glaseret pastinakker, knuste peanuts, flager af Dansk ost,
sprød frissé salat og grønne urter, (A Part: Timiansauce)
235,-

Dessert:
Brombær sorbet, Espresso skum, mørk 70% chokoladesauce
Knust havrekiks, brombærcoulis og en masse kærlighed<3 100,- Ovenstående 3 retter 455,- 3 matchende glas 285,- MadRicks klassikere: Forret: Koldrøget Færøsk laks m. rygeostcreme, citron, urtesalat og mormorsauce skilt med persilleolie 155,- Hovedret: Confiteret Fransk andelår, m. grov kartoffelmos friske krydderurter ”rigeligt smør” og syltede agurker 255,- Dessert: Ægte Gâteau marcel "chokoladekage" m. appelsin coulis 110,- 3 retters MadRick Klassikere 465,- 3 matchende glas 285,- Hold på 8 personer og derover betragtes som selskab og bedes forudbestille. for at sikre kvaliteten og servicen forbliver høj[/ppb_menu_with_image]

 

Frokost

Frokost: 12.00 -15.00

• Sprød fiskefilet med remoulade og citron
145,-

• MadRick Stjerneskud på vores foccacia brød.
Sprød fiskefilet, håndpillede rejer, koldrøget færøsk laks,
sprød salat, dressing, syltet fennikel, citron og friske krydderurter
195,-

• Luksus rejemad, anrettet på vores foccacia brød.
Håndpillede rejer, grøn salat, persille pesto, syltet fennikel og rødløg
rygeostcreme, citronpure og lidt små overraskelser
175,-

• Roastbeef mad, anrettet på vores foccacia brød.
Rosa oksekød i passende tykkelse, sennepspickles, rå og ristede løg,
revet peberrod, kapers og grøn salat samt syltede agurker
175,-

• Rørt laksetatar m. urter.
En marineret spidskålssalat, en grøn salat med lidt overraskelser
og 8 forskellige krydderurter
(velegnet til takeaway)
165,-

• Hønsesalat m. urter, bacon.
En marineret spidskålssalat og en grøn salat med lidt overraskelser
og 8 forskellige krydderurter
(velegnet til takeaway)
165,-

• Rørt oksetatar m. salat.
Friske krydderurter, cognac, sennep og æggeblomme, frisk salat og små kartoffel chips
175,-

• Dagens tallerken.
Et udvalg af de ovennævnte retter + lidt specialiteter og hygge
6 forskellige ting. (et godt valg hvis du ikke kan beslutte dig)
245,-

Dessert
• Ægte Gâteau marcel “chokoladekage” m. appelsin coulis
85,-

Ring: 50 90 71 00 for bordreservation


 
 
 

Selskaber2020

Skal MadRick stå for maden til jeres arrangement
Mulighederne er mange, det afhænger af jeres ønsker.

Hos Madrick har vi plads til 42 spisende gæster.

Vi kan tilbyde hyggelige rammer i vores restaurant og tager gerne en samtale om jeres ønsker til dagen. Menu og andet der måtte være individuelt laves efter jeres ønsker.

Ring 50 90 71 00 for mere information og aftale angående en snak om jeres ønsker.


Nytår2020

Forret:
Kartoffel/porre cremesuppe, ristet chorizo med vinterurtesalat

Mellemret:
Bagt torsk, crumble (solsikkekerner, brioche, bagt ost)
Blød gulerod, sprød grønkål og syltede asier.

Hovedret:
Langtidstilberedt oksefilet men rosa, bløde løg,
pommes anna, syltede rødbedebånd, rødbedeglace (m. Ribs og hasselnødder)

Dessert:
Mørk chokolade pair fait, solbær coulis, kransekage brud
og pisket vanilje cremefraiche.

Pris: 395,- pr. kuvert

Vi forbereder det hele.
Alt du skal gøre er at lune og følge vejledningen som medfølger.
Super simpelt og nemt

Tilkøb: 95,- pr. Kuvert.
Natmad/ 1 januar mad:
Chili con carne a la MadRick
Nok den bedste du kommer til at smage 😉

Afhentning sker d. 31/12 i tidsrummet 12-14

Vi laver 200 kuverter og når de er solgt er det slut.
Sidste år var de solgt inden jul, så vent ikke for længe med at bestille.