Rick Carlsson
Hovedret:
Smørstegt Lyssej, cremet kantarel og skalotteløg,
glaseret pastinakker, knuste peanuts, flager af Dansk ost,
sprød frissé salat og grønne urter, (A Part: Timiansauce)
235,-
Dessert:
Brombær sorbet, Espresso skum, mørk 70% chokoladesauce
Knust havrekiks, brombærcoulis og en masse kærlighed<3
100,-
Ovenstående 3 retter 455,-
3 matchende glas 285,-
MadRicks klassikere:
Forret:
Koldrøget Færøsk laks m. rygeostcreme, citron, urtesalat og mormorsauce skilt med persilleolie
155,-
Hovedret:
Confiteret Fransk andelår, m. grov kartoffelmos friske krydderurter ”rigeligt smør” og syltede agurker
255,-
Dessert:
Ægte Gâteau marcel "chokoladekage" m. appelsin coulis
110,-
3 retters MadRick Klassikere 465,-
3 matchende glas 285,-
Hold på 8 personer og derover betragtes som selskab og bedes forudbestille.
for at sikre kvaliteten og servicen forbliver høj[/ppb_menu_with_image]
Hos Madrick har vi plads til 42 spisende gæster.
Vi kan tilbyde hyggelige rammer i vores restaurant og tager gerne en samtale om jeres ønsker til dagen. Menu og andet der måtte være individuelt laves efter jeres ønsker.
Ring 50 90 71 00 for mere information og aftale angående en snak om jeres ønsker.
Mellemret:
Bagt torsk, crumble (solsikkekerner, brioche, bagt ost)
Blød gulerod, sprød grønkål og syltede asier.
Hovedret:
Langtidstilberedt oksefilet men rosa, bløde løg,
pommes anna, syltede rødbedebånd, rødbedeglace (m. Ribs og hasselnødder)
Dessert:
Mørk chokolade pair fait, solbær coulis, kransekage brud
og pisket vanilje cremefraiche.
Pris: 395,- pr. kuvert
Vi forbereder det hele.
Alt du skal gøre er at lune og følge vejledningen som medfølger.
Super simpelt og nemt
Tilkøb: 95,- pr. Kuvert.
Natmad/ 1 januar mad:
Chili con carne a la MadRick
Nok den bedste du kommer til at smage 😉
Afhentning sker d. 31/12 i tidsrummet 12-14
Vi laver 200 kuverter og når de er solgt er det slut.
Sidste år var de solgt inden jul, så vent ikke for længe med at bestille.